Cok hevesli basladigim bir maceraydi diyelim , sevgili Ozgul'un sitesinden Izmir'in meshur hamurisi boyozu denemek istedim fakat ya ben beceremedim yada boyoz normalindede cok yagli bir hamurisi .Bu sefer olmadi napalim:( Tarife burdan ulasabilirsiniz..
9 yorum:
Sevgili arkadasim ben yillardir ayni islemle yapiyorum.olmadigina uzuldum:((
diger yaptigim islemle dene. yufkayi cok ince ac uzerine margarin sur ve rulo yap tekrar ac ve tekrar rulo yapip margarin sur tekrar rulo yap (ayni islemi iki kere tekrarlamis olacaksin)ve firin tepsisine koy.
margarinle oldugu icin artik bu sekilde yapmiyorum.Tercihim siviyagla yapmak.
SEVGİLER.
haa belitmeden gecemeyecegim boyoz yagli bir hamur isidir:))izmirde boyoz balyoz gibi mideme oturdu derler:)))tok tutar.
sevgiler
ben de bir izmirli olarak boyaza bayilirim sabahlari firindan sicacik boyozlari alip kahvaltida cay ile yemek nefis oluyor.camaycim boyozunun olmadigina cok uzuldum bence bir daha dene tadindan vazgecemiyeceksin....yasemin.
olsun uzulme yine denersin..
bende bir izmirli olarak boyoza bayilirim bence vazgecme bir daha dene ..yasemin.
Yasemincim tesekkur ederim guzel yorumuna denemeyi dusunuyorum tekrar ins. olur :)
bence gayet güzel ve leziz görünüyor..Aldım bi tane ordan :)
Selam bend e bir boyuz delisyim
yaz tatlilerinde her sabah kahvaltida olamsini isterim.Arladasim bende VIRGINIA da yasiyorum Norfolk sehrindeyim.
Selamlar,
Güzel mesajınız ve dilekleriniz için çok teşekkür ederim.
Hepimizin başına geliyor böyle terslikler. Ben hiç yemediğimden orijinali nasıl olur bilmiyorum ama denemeye devam. :)))
Görüşmek dileğiyle.
Sevgiler...
Yorum Gönder