9 Ekim 2007 Salı

Kesmeli Asi Corbasi

Malzemeler:
Bir su brd. eriste
Bir su brd. yesil mercimek
uc dis sarimsak
Iki su brd. yogurt
tuz,
Ustu icin biraz yag ve nane , kirmizi toz biber yakiyoruz.
Tarif:
ayri ayri mercimek ve eristeyi pisirip sulariyla birlikte birlestiriyoruz.Sonra bir iki tasim bu sekilde kaynatip ustune servis ederken sarimsakli yogurt ve yagda nane kirmizi toz biber yakip ustune dokuyoruz .Afiyet olsun...

2 yorum:

Adsız dedi ki...

hımmm, pek severim bu çorbayı..

Ellerinize sağlık.

Geçmiş bayramınız kutlu mutlu olsun

camay dedi ki...

Merhaba Zerrincim seninde gecmis bayramin kutlu olsun, yemeklerin cok guzel siten bir harika pastalar gozlemeler insan dayanamiyor..